Gina Pistol Copil

Viața cu un copil mic presupune să fii mereu acolo pentru el indiferent de oră. Am aflat că am șanse foarte mici să rămân însărcinată Partenera lui Smiley a devenit acum mămică iar Josephine este un copil extrem de iubit fapt reieșit din dedicarea pe care Gina o afișează pentru fetița ei.


Exclusiv Gina Pistol Primele Declarații Despre Relația Cu Smiley Detalii Intime Din Viața Celui Mai Iubit Cuplu Din Romania In 2021 Smiley Pistol Sis

Copil ucis de angajatul familiei Tragicul accident a.

Gina pistol copil. În plus Smiley se implică sută la. Gina Pistol l-a corectat pe loc. Ulterior evenimentului tragic persoana vinovata a povestit ce a făcut printre altele că a mers să mănânce o pizza.

2 days agoTragedie într-o familie de italieni după ce copilul lor a fost scăpat din brațe de cel care era angajat să aibă grijă de micuț. Pentru Gina și Smiley nopțile nu mai sunt deloc liniștite sau odihnitoare. Venirea pe lume a lui Josephine i-a schimbat foarte mult pe cei doi părinți.

Fanii o aşteaptă cu nerăbdare. Gina Pistol a anunţat când se întoarce la TV. Smiley face confesiuni surprinzătoare despre viața de tătic.

De asemenea Gina Pistol a povestit din viața de familie respectiv despre fetița sa și a lui Smiley despre care spune că este un copil foarte cuminte.


Fiica Andreei Banica Are 11 Ani 1 Elegante Vestidos


Screenshot 2020 02 22 Adela Popescu Si Radu Valcan Vacanta In Dubai 10 Jpg Jpeg Image 545 527 Pixels Dubai Lume Apărare


Jojo Fatete 2 Jojo


Andreea Bălan și George Burcea Detalii Despre Divorț Artista Fashion Kimono Top Women


Pin On Vedete


Gina Pistol Detalii Despre Nunta Cu Smiley Fiecare Vine Imbrăcat


Adela Popescu Si Adelina Chivu Pnkforward 8pt Pnkcasual Adelapopescu Fashion Style Cool Streetstyle Event Adelinachivu Womens Fashion Women Fashion


Pin On Vedete


Pin On Vedete


Mihai Bendeac Farsa Iumor 4 In 2021 Talk Show Scenes Talk


Sotul Ilincai Vandici A Mai Fost Casatorit 8 Square Sunglass Sunglasses Fashion


Dan Negru 2020 2 Concert Dan Magazine


Nartea Magazine Sis Adrian


Cand Naste Gina Pistol In 2021 Pistol Targaryen Character


Pin On Natură


Pin On Vedete


Adriana9 In 2021 Romania


Gina Pistol E Din Nou Singura Girl Day Pistol Gossip News


Pin On Vedete

close